Antena Căutare

Imagini ireale! Peste o sută de delfini au înconjurat o șalupă în care se aflau mai mulți oameni. Timp de 25 de minute, mamiferele au oferit un spectacol uimitor

Peste o sută de delfini au oferit un spectacol ireal, în Statele Unite. Mamiferele au înconjurat şalupa în care se aflau mai mulţi oameni şi au înotat în paralel cu ea timp de 25 de minute.

Peste o sută de delfini au oferit un spectacol ireal, în Statele Unite. Mamiferele au înconjurat şalupa în care se aflau mai mulţi oameni şi au înotat în paralel cu ea timp de 25 de minute.

Imaginea îţi taie răsuflarea. Într-un sincron perfect şi cu o energie debordantă, delfinii par să comunice cu cel care-i filmează. Scena a fost surprinsă în Laguna Beach, în largul coastelor californiene, unde se găseşte cea mai mare populaţie de delfini din lume, cu peste 450 de mii de exemplare.

Un pompier din Turnu Măgurele a primit emblema de onoare a MAI... Detaliul dezgustător din fotografie. Femeia care l-a încolăcit pe mire este chiar... mama lui. Care este adevărul din sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x