Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

FOTO/ Vei fi terifiat de acest pește! Are dinți identici cu cei de om și face parte din familia Piranha

În America de Sud există un pește care își dă fiori! Cu siguranță că nu e un pește oarecare, asta din cauza dinților lui care sunt identici cu cei de om.

Pește cu dinți de om

Peștele Pacu este un pește de apă dulce, care este foarte comun în bazinele râurilor Amazon și Orinoco din Amazonia. Această rasă de pește este legată și de terifianta familie piranha. Ambii sunt membri ai familiei Serrasalminae, dar au obiceiuri alimentare foarte diferite.

Piranha au dinți foarte ascuțiți și sunt carnivori. Peștele Pacu preferă să mănânce legume și este mai mult un omnivor. Dinții peștelui Pacu sunt mult mai pătrați decât cei ai rudelor lor piranha. Dar nu este un pic înfiorător cât de mult seamănă dinții de Pacu ca a unui om?

Peștele Pacu este, de asemenea, o delicatesă care este servită în unele restaurante. Este prăjit, ceea ce vă permite să mâncați cea mai mare parte a acestui pește, deși probabil că în general oamenii evită capul. Când gura Pacu este închisă, abia dacă se observă că este diferită de orice alt pește. Dar, odată ce se deschide larg, poate provoca coșmaruri.

Totuși, Pacu nu este singurul pește cu dinți ca om. Peștele Cap de oaie are, de asemenea, dinți care seamănă cu dinții umani. Diferența dintre Pacu și Capul de Oaie este, însă, că cel din urmă are doar câțiva dinți care seamănă cu cei de om.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro