Pestisorul de aur urias, descoperit intr-un lac din SUA. Oare cate dorinte indeplineste?

Pestisori aurii de dimensiuni uriase pentru specia lor au fost descoperiti in lacul Tahoe, din Statele Unite. Acestia au o lungime de pana la 45 de centimetri, relateaza Huffington Post.

Pestisorii aurii nu se gasesc, in mod normal, in lacul Tahoe. Din acest motiv, oamenii de stiinta cred ca au fost abandonati aici de catre cei care ii cresteau intr-un acvariu.

Expertii au constatat ca pestisorii se inmultesc rapid si se tem ca acest fapt ar putea afecta ecosistemul lacului. Nu se stie numarul celor care inoata fara probleme in lac, dar specia din care fac parte a fost numita una invaziva.

Americanii se confrunta cu o adevarata problema referitoare la pestii abandonati. Cei care vor sa scape de ei, dar fara sa ii omoare, ii arunca, de cele mai multe ori, in lacuri.

Specialistii spun ca, in acest fel, le salveaza viata, dar risca sa duca la exterminarea altor specii cu care sunt fortati sa convietuiasca.


Monster Goldfish Are Breeding in Lake Tahoe
Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri