Antena Căutare

Pestisorul de aur urias, descoperit intr-un lac din SUA. Oare cate dorinte indeplineste?

Pestisori aurii de dimensiuni uriase pentru specia lor au fost descoperiti in lacul Tahoe, din Statele Unite. Acestia au o lungime de pana la 45 de centimetri, relateaza Huffington Post.

Pestisorii aurii nu se gasesc, in mod normal, in lacul Tahoe. Din acest motiv, oamenii de stiinta cred ca au fost abandonati aici de catre cei care ii cresteau intr-un acvariu.

Expertii au constatat ca pestisorii se inmultesc rapid si se tem ca acest fapt ar putea afecta ecosistemul lacului. Nu se stie numarul celor care inoata fara probleme in lac, dar specia din care fac parte a fost numita una invaziva.

Americanii se confrunta cu o adevarata problema referitoare la pestii abandonati. Cei care vor sa scape de ei, dar fara sa ii omoare, ii arunca, de cele mai multe ori, in lacuri.

Specialistii spun ca, in acest fel, le salveaza viata, dar risca sa duca la exterminarea altor specii cu care sunt fortati sa convietuiasca.


Monster Goldfish Are Breeding in Lake Tahoe
O noua panorama a Londrei depaseste recordul mondial... De groaza! O fantoma a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unei cladiri din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x