Antena Căutare

Picturile lui Vincent van Gogh, in varianta HD! Cum se cucereste publicul in 2013

Opera marelui pictor olandez Vincent Van Gogh este prezentata, intr-o maniera cu totul inedita, de o expozitie multimedia deschisa, ieri, in Israel. Tablourile, reproduse la scara mare, par sa prinda viata, iar vizitatorii se simt purtati in universul artistului.

Creatorii expozitiei au folosit mii de imagini, de inalta definitie, ale creatiilor lui Van Gogh. Acestea sunt proiectate si, in parte, animate pe 40 de ecrane plasate pe pereti, stalpi si chiar pe podea. Spectacolul este completat de o muzica de fond perfect sincronizata cu prezentarea tablourilor.

Vizitatorii sunt inconjurati de lumea picturilor lui Van Gogh, carora li se adauga desene si pagini din jurnalul sau, reproduse, si ele, la scara mare. Evenimentul ii impresioneaza chiar si pe compatriotii pictorului, buni cunoscatori ai operei sale.

Expozitia a fost creata in Australia si, inainte de Israel, a mai fost prezentata in Turcia, Statele Unite si alte tari.

Inimioarele iti transforma casa intr-un loc magic!... Noile clopote ale Catedralei Notre Dame, botezate si binecuvantate de arhiepiscopul Parisului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x