Antena Căutare

Pierre Hilal, maestru in arta tatuajului, invitat la Neatza cu Razvan si Dani

Pierre Hilal este unul dintre cei mai mari artisti tatuatori din Romania, a venit la Neatza pentru a dezvalui cateva secrete ale meseriei.

Pierre Hilal este un tatuator de origine libaneza. A studiat in Franta si si-a deschis primul sau salon in Beirut, care era si unicul din Liban, la acea vreme. Apoi, s-a mutat in Romania unde a devenit rapid renumit.

Cand vine vorba de Romania, artistul spune ca cerintele in materie de tatuaje nu difera foarte mult de la client la client, majoritatea fiind femei. Ele doresc stelute, fluturi sau flori.

Hilal este de parere ca tatuajele tribale au iesit de mult din trend. "Tribalul nu inseamna nimic. Un tatuaj trebuie sa reprezinte ceva pentru cel care il poarta", spune artistul.

El ii sfatuieste pe cei care vor sa-si faca un tatuaj sa aleaga cu atentie tatuatorul. Sa fie profesionist, si nu amator si sa detina un salon in care sunt respectate normele de igiena.

O afacere rentabila pentru 25 de ani: un clujean face profit de 500.000 de euro din catina alba... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 10 aprilie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x