Căutare Live

Piramidă turtită din Egipt, deschisă, pentru prima oară, vizitatorilor

Aşa-numita "piramidă turtită" din Egipt, construită pentru un faraon, acum 4600 de ani, a fost deschisă, pentru prima oară, vizitatorilor.

Aşa-numita "piramidă turtită" din Egipt, construită pentru un faraon, acum 4600 de ani, a fost deschisă, pentru prima oară, vizitatorilor.

Înaltă de peste 100 de metri, construcţia a devenit celebră datorită aspectului său neobişnuit. Pe la jumătatea înălţimii, unghiul de înclinaţie se modifică vizibil.

Oamenii vor avea, de asemenea, acces şi la o piramidă mai mică, din vecinătate, ridicată probabil pentru soţia faraonului.

Prin asemenea acţiuni, autorităţile egiptene doresc să atragă din nou turiştii amatori de istorie, al căror număr a scăzut drastic după tulburările politice din ultimii ani.

Alege o rochie și citește interpretarea! Îți va dezvălui ceva important despre feminitatea ta... Ce trebuie să știi: Reguli de bază care te ajută să nu fii păcălit la amanet...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri