Antena Căutare

Piscinele naturale, destinatii fabuloase de vacanta

Piscinele naturale, formate de-a lungul timpului, sunt adevarate comori pe care trebuie sa le vezi cel putin odata-n viata

Descopera cele mai frumoase trei piscine naturale din lume:

Italia: Roca Vecchia, Otranto

In Roca Vecchia, la 20 de kilometri de localitatea italiana Otranto, se afla “Grotta della Poesia”, o misterioasa si incantatoare pestera naturala, erodata de mare de-a lungul secolelor. Gratie frumusetii sale, dar si apelor limpezi, aceasta atrage anual numerosi turisti. De asemenea, Grotta della Poesia este o piscina naturala, inconjurata de roci. Este prezentata in numeroase povesti, iar legenda spune ca in apele acesteia se scalda o printesa, care inspira numerosi scriitori.

Polynesia: To Sua Ocean Trench, Samoa

Este o insula din Samoa, situata in arhipeleagul Polinezia, in Oceanul Pacific. Desi legenda spune ca To Sua Ocean Trench este unul dintre locurile in care fictiunea depaseste realitatea si mintea fiecaruia dintre noi este capabila sa produca mii de scenarii, lacul este paradisul ascuns al insulei Upolu. In plus, este considerat de numerosi turisti o piscina unica, cu forma perfect circulara. Se infunda la 30 de metri intr-o vegetatie deasa de ferigi. Pentru a te bucura de apele limpezi, cu reflexe verzui, trebuie sa cobori pe o scara mica, pana ajungi la o platforma, de unde poti sari. Este o experienta unica, pe care nu o vei uita prea curand, daca vei alege sa-ti petreci vacanta aici.

Crater Lake, din SUA

In Statele Unite ale Americii, in statul Oregon, este situat un lac enorm, care are cele mai pure ape. Privind atent o fotografie in care este ilustrat, vei descoperi ca acesta are in interior un vulcan, mai exact Crater Lake. De-a lungul timpului, tribul amerindian Klamath, care ar fi putut fi martor la prabusirea muntelui Mazana si la formarea lacului, a considerat acest loc sacru. Tribul considera ca persoanele care pot escalada peretii lacului sunt demne de a obtine puteri spirituale. Acum, doar cei cu adevarat aventurieri se incumeta sa se scalde in apele adanci.

Foto: hdnaturepictures.com

Autobuzul-gradina, mijloc inedit de transport, intr-un oras din Spania... Clientii unui mall din Japonia, surprinsi de un moment artistic spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x