Antena Căutare

Un pitbull din California repară imaginea rasei lui! El a fost numit „erou” după ce a salvat un bebeluș dintr-un incendiu

Un câine din rasa Pitbull a fost numit „erou” pentru că s-a repezit să scoată un dintr-un apartament din orașul californian Stockton, după ce izbucnise un incendiu.

Un câine din rasa Pitbull a fost numit „erou” pentru că s-a repezit să scoată un bebeluș dintr-un apartament aflat în orașul californian Stockton, după ce izbucnise un incendiu.

Câinele Sasha, în vârstă de 8 luni, a alertat familia atunci când a izbucnit incendiul.

„Am deschis ușa, ea a intrat alergând și lătrând la mine ca niciodată. M-am gândit că este straniu, pentru că ea nu se comportă așa de obicei”, a spus stăpâna câinelui, povestind despre incidentul care a avut loc pe 3 iunie.

Înainte ca femeia să ajungă la copilul ei în vârstă de 7 luni, Sasha a acționat.

„Deja îmi apucase copilul de scutec și îl trăgea din pat. Îi datorez totul lui Sasha. Dacă nu ar fi fost ea, aș fi fost încă în pat la izbucnirea incendiului, iar lucrurile s-ar fi terminat mult mai rău”, a spus stăpâna câinelui.

Incendiul a ajuns doar la mansarda locuinței familiei și nu a curpins întreaga clădire.

Incidentul a avut loc într-una din puținele nopți în care Sasha a fost lăsată afară, ceea ce, potrivit stăpânei câinelui, a salvat familia.

Stăpâna acestui câine a mai spus, pentru CBS Los Angeles, că speră ca acest incident și curajul demonstrat de Sasha să ajute la schimbarea percepției negative asupra rasei Pitbull.

Profeția CUTREMURĂTOARE a Părintelui Arsenie Boca despre București: „la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţ... CUTREMURĂTOR! Ce a fost găsit în stomacul unei țestoase dintr-o rasă protejată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x