Antena Căutare

PLANETA, în PERICOL IMINENT! Uite ce ASCUND GUVERNATORII! Sfârșitul SE APROPIE!

Oamenii de știință au transmis recent un avertisment cât se poate de serios potrivit căruia planeta se află în fața unui pericol iminent.

Oamenii de știință au transmis recent un avertisment cât se poate de serios potrivit căruia planeta se află în fața unui pericol iminent.

Potrivit acestora, Terra se află aproape de punctul în care își va inversa polii magnetici, mai devreme decât credeau cercetătorii. Ultima dată când a avut loc un astfel de eveniment a fost în urmă cu 760.000 de ani, iar efectele au fost devastatoare.

Inversarea polilor magnetici ar putea afecta sursele de energie și dispozitivele de comunicație din întreaga lume. Mai mult decât atât, guvernele lumii au fost avertizate de acest pericol.

Se așteaptă ca modificarea să se producă de zece ori mai devreme, adică în mai puțin de 2000 de ani. Deși nu se știu exact cauzele acestui fenomen, oamenii de știință spun că inversarea polilor magnetici ar duce la modificarea anotimpurilor așa cum le știm azi. Zonele fertile vor deveni aride, iar apele ar putea să își modifice cursul. Comunicația, transmisiile radio și aviația va fi dată peste cap.

„A ieșit brusc din PĂMÂNT! AM ÎNGHEȚAT când L-AM VĂZUT”! Creatura care a SPERIAT FERMIERII!... Cuvintele sunt de prisos! Scrisoarea amantei către soția LUI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x