Antena Căutare

Pleci in vacanta cu avionul? VEZI AICI 11 tipuri de oameni pe care trebuie sa-i eviti!

Zborul reprezinta de multe ori cea mai buna optiune daca vreti sa "evadati" in vacanta in strainatate. Cel mai sigur mijloc de transport la ora actuala, avionul prezinta, totusi, unele inconveniente

Iata 11 tipuri frecvent intalnite, de oameni de care trebuie sa va feriti, pentru a avea un zbor linistit si relaxant.

  1. Vorbaretul te va aborda imediat ce ti-ai ocupat locul si iti va impuia capul cu povesti obositoare si neinteresante, pe tot parcursul calatoriei. Stai cat mai departe de el, daca vrei un zbor linistit.
  2. Acaparatorul cotierei functioneaza pe principiul “e la mijloc, deci e la comun” si abuzeaza de suportul dintre voi, pe care isi sprijina confortabil jumatate de corp.
  3. Betivul care profita de bauturile oferite gratuit in avion se poate transforma intr-un cosmar imediat ce va incepe sa ameteasca. La comportarea galagioasa si deranjanta putem adauga si zecile de recipiente de unica folosinta in care sunt servite lichidele in avion, aruncate pe scaun si pe sub el, si vom obtine imaginea unui zbor de cosmar.
  4. Contorsionistul este genul acela de calator care vede avionul ca pe sala de antrenament. Picioarele lui vor fi desupra scaunelor, vor lovi spatarul pasagerului din fata sau se vor sprijini de tavan. Pana a fi observant de un membru al echipajului, care sa-i atraga atentia, contorsionistul iti poate transforma zborul intr-un adevarat chin.
  5. Cel care iti invadeaza spatiul se aseamana cu acaparatorul cotierei, dar este mai rau decat acesta. Considera scaunele din avion un bun comun, pe care toti il pot folosi dupa bunul plac. Se va intinde probabil peste tine si peste vecinul din partea opusa, va dormi cu capul in poala sau pe pieptul tau. Daca avionul e plin si nu ai unde sa te muti pentru a scapa de el, atrage-i politicos atentia.
  6. Imprastiatul va arunca obiectele personale din bagajul de mana, cum ar fi reviste, carti si altele, pe scaunele de langa el, pe sub scaune sau prin alte locuri incomode. Ideal ar fi sa te feresti de el, intrucat e putin probabil sa-l determini sa remedieze dezastrul.
  7. Pasagerul din spate care loveste spatarul scaunului tau. O face de obicei ritmic, nervos, sacadat. Poate fi un copil sau chiar un adult nervos din cauza zborului. Trebuie evitat pentru ca loviturile ritmice provoaca o stare nervoasa si poti cobora din avion cu dureri de cap.
  8. Fricosul are o mimica ingrozita ince de la inceput, care devine de-a dreptul terifiata la decolare sau in eventualitatea unor turbulente. Daca reusesti sa-l intrerupi din rugaciuni si tremurat, poti incerca sa-l linistesti, insa e posibil sa-ti induca o stare de insecuritate.
  9. Omul cu rau de inaltime este chiar mai rau decat fricosul pentru ca pe langa fata palida si rugaciuni, acesta are greturi si poate incepe sa vomite in orice moment. Nu e chiar cel mai placut mod de a calatori, nu?
  10. Racitul se vede de la o posta, are nasul rosu, batiste la indemana si stranuta constant. Pe langa faptul ca iti poate transmite virusul, stranuturile si nasul suflat constant reusesc pana la urma sa-l enerveze si p e cel mai calm dintre calatori.
  11. Dezbracatul se va grabi sa se faca comod imediat ce s-a instalat la locul lui. Va incepe prin a se descalta si va sfarsi prin a pastra pe el cat mai putin piese vestimentare cu putinta. Pe langa mirosurile deranjante, la un moment dat te-ai putea simti stanjenit. Pentru a evita o situatie penibila, incearca sa gasesti un loc liber cat mai departe de el.
"Era Botox" a trecut! Asiaticele ar face orice ca sa aiba... cearcane... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 26 iulie! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x