Antena Căutare

Plimbare inedită pe două roţi, alături de soție, pe structura de fier a podului de la Cernavodă

Românul devenit celebru după ce s-a căţărat pe cele mai înalte construcţii din Europa Centrală şi de Est a mai adăugat o ispravă pe lista lui! De această dată, alături de jumătatea sa. Bărbatul şi-a invitat soţia la o plimbare pe bicicletă. Dar nu într-un parc. Ci pe structura de fier a podului de la Cernavodă.

Românul devenit celebru după ce s-a căţărat pe cele mai înalte construcţii din Europa Centrală şi de Est a mai adăugat o ispravă pe lista lui! De această dată, alături de jumătatea sa.

Bărbatul şi-a invitat soţia la o plimbare pe bicicletă. Dar nu într-un parc. Ci pe structura de fier a podului de la Cernavodă. Cei doi au pedalat în tandem pe două roţi, la zeci de metri deasupa Dunării.

Acrobatul Flavius, zis şi Balaurul, nu duce deloc lipsă de idei. Spune că mereu i-au plăcut podurile şi a avut dintotdeauna dorinţa să se plimbe cu bicicleta la înălţime. Nu este însă, nici pe departe, la prima aventura plină de adrenalina. Nu există practic lună în care să nu privească de la altitudini mari lumea.

Merge cu monociclul pe poduri, hornuri, strabate trasee pe coardă ori pe linii de tren. De data aceasta, a ales să ducă adrenalina la cote maxime împreună cu soţia sa, pe care, de altfel, a cerut-o în căsătorie tot la înălţime- pe un stâlp, la sute de metri de sol.

Au jucat şi sah impreuna în varful unui horn de aproape 300 de metri înălţime. Toate isprăvile omului-păianjen din Banat pot fi urmărite pe internet, acolo unde sunt postate pe pagina lui socializare.

Citește mai mult pe Observator.tv!

O femeie de 75 de ani a uimit planeta cu ce „pachețele” are! Bunica trage de fiare și face bodybuilding... Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x