Antena Căutare

Poarta hainele mamei decedate pentru a-i pastra vie amintirea

Chiar si dupa ce a murit, mirosul mamei inca mai staruia pe hainele ei. Nici pana acum, Angela Neustatter nu stie daca parfumul mamei sale a rezistat intr-adevar trecerii timpului, sau daca pur si simplu ea asociaza fara sa vrea mirosul parintesc cu hainele respective.

"Imi amintesc de ultima oara cand am vazut-o pe mama: era pe patul de spital si se sprijinea de o gramada de perne", a declarat Angela Neustatter, o fiica ce inca sufera pentru pierderea mamei ei.

Cancerul pe care femeia l-a avut la creier a schimbat-o intr-o asemenea masura, incat nu mai semana deloc cu persoana care a avut grija de fiica sa timp de 25 de ani.
"Tatal meu, care este psihiatru, incerca din rasputeri sa pastreze aparentele, sa parem aceeasi familie unita si iubitoare. Insa boala mamei il distrugea si pe el, incetul cu incetul. Suferinta lui, prezenta fantomatica si singuratatea mamei au fost ca o adiere de gheata asupra familiei mele", si-a amintit cu lacrimi in ochi Angela.

"Durerea care ne-a cuprins dupa moartea mamei nu o pot descrie in cuvinte. Ne-a ravasit. Eram intr-o suferinta atat de profunda, incat treptat, am inceput sa pierd orice amintire pe care o aveam cu ea", a mai continuat femeia. Din aceasta cauza, Angela tanjea dupa o legatura fizica cu mama ei, ceva care sa o "reinvie".

Asa ca femeia a inceput sa umble prin garderoba lui Molly Neustatter, in speranta ca o forta nevazuta o va impinge din nou pe mama in bratele ei. Astfel, Angela a dat peste o bluza matasoasa, lila, care avea inca impregnat in material mirosul parintelui decedat.

"Dupa ce am descoperit acest lucru, i-am cercetat toate hainele. Si toate ii pastrau inca parfumul. Asa ca am inceput sa port imbracamintea mamei. Era o modalitate de a o simti mai aproape. Poate ca unora li se pare macabru, insa atunci cand suferi si te desparti de cineva definitiv, ai tendinta sa faci lucruri foarte ciudate", a afirmat Angela Neustatter.

Acum, femeia se simte mai impacata cu ea insasi. Asa ca a daruit majoritatea hainelor pe care mama ei obisnuia sa le poarte, insa a mai pastrat cateva, care aveau o importanta spirituala mai mare. "Sper ca si nepotii mei sa procedeze la fel ca mine", a incheiat Angela.

Sursa / Foto: Dailymail.co.uk

VIDEO! Cantec satiric la adresa premierului rus, Vladimir Putin... Cineva stie TOT ce scrii pe calculator. Afla cum ti se poate intampla!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x