Antena Căutare

Poartă în piep un talisman, dar oare ce ar fi vrut?! Ce MĂRȚIȘOR își dorește cu adevărat fiecare zodie!

Poartă în piep un talisman, dar oare ce ar fi vrut?! Ce MĂRȚIȘOR își dorește cu adevărat fiecare zodie!

Poartă în piep un talisman, dar oare ce ar fi vrut?! Ce MĂRȚIȘOR își dorește cu adevărat fiecare zodie!

Berbec-Berbecii apreciază lucrurile de firmă și inovațiile în domeniul tehnologiei. Așa că, dacă găsești un Mărțișor cu neon de dimensiuni cât mai mici, care să funcționeze fără baterii va fi ideal. Dacă mai este și un Mărțișor marca Nike sau Calvin Klein, ai nimerit-o! Și așa că să îți dăm un pont. Nu contează musai cadoul, ci prețul. Dacă nu ai inspirație, intră într-un magazin și cere ceva cât mai scump. Apoi lasă etichetă cu prețul atașată de cadou.


Taur-Nu contează prea mult Mărțișorul, ceea ce va conta cu adevărat va fi cină la care îi vei oferi mărțișorul. Pregătește o cină romantică, eventual gătită de ține și promite-i că după o așteaptă o noapte fierbinte și nu va mai conta Mărțișorul pe care i l-ai cumpărat. Tauroaicelor le plac cadourile drăgălașe, așa că un ursuleț de plus, eventual în lenjerie intimă roșie (dacă găsești așa ceva pe piață) va fi perfect.


Gemeni-Gemenelor le place orice are legătură cu noutățile în domeniul tehnologiei. Prin urmare, dacă găsești pe piață un Mărțișor cu telecomandă va fi extrem de fericită. Nu trebuie musai să cheltuiești sume fabuloase. Ceea ce le interesează pe aceste native este să fie ceva practic și în același timp inovator. Surprinde-o, îi plac cadourile originale.


Rac-Racilor le plac Mărțișoarele cu conotații materne și tradiționale în același timp. Cea mai bună idee este să îi oferi unui Rac un Mărțișor clasic, din acelea fabricate pe vremuri. Dacă nu găsești un Mărțișor clasic, poți oricând să îi faci cadou o pereche de papuci de casă comozi, de care să legi un șnur. Mă rog, roagă-te însă să nu creadă că este vreo aluzie la despărțire.


Leu-Dacă nu ai alte idei, întotdeauna poți încânta un Leu cumparandu-i o oglindă de buzunar, de care să legi un șnur tradițional. Chiar dacă mai are deja una, nu va rezistă tentației de a se putea privi din toate unghiurile. Dacă nu te încânta ideea cu oglindă, întotdeauna îi poți cumpără unui Leu un Mărțișor strălucitor, care să ia ochii, eventual, dacă bugetul îți permite, ceva din aur.


Fecioară-Nu vreau să te descurajez, dar nu prea contează ce Mărțișor îi iei, ci modul în care i-l vei prezența. Ai grijă că șnurul tradițional să fie bine legat, fundă să fie perfect făcută și să nu prezinte nici un fel de defecte. De asemenea, Mărțișorul trebuie să arate impecabil, să nu fie în vreun fel ciobit sau stricat. Ah, și să nu uităm. Atunci când i-l oferi trebuie să vii într-o ținută ireproșabilă, cu hainele perfect călcate și spălate și cu florile preferate ale Fecioarei în mână.


Balanța-Gurmanda cum este Balanța, ce cadou ar putea fi mai potrivit decât o cutie de bomboane. Trebuie evident să știi exact ce gusturi are, deoarece dacă nu o vei nimeni, Balanța se va simți neiubita și nebăgată în seamă. Nu uită să îți iei și o marjă de eroare, deoarece gusturile ei sunt în continuă schimbare: azi îi place ciocolată neagră și mâine cea albă. O data ce ai nimerit sortimentul de bomboane, nu uită că trebuie să fie dietetice, cu cât mai puține calorii și grăsimi, cu cât mai puțini conservanți și cu un conținut cât mai ridicat de vitamine. Nu de altă dar Balanța ține la siluetă și sănătate.


Scorpion-Scorpionul nu poate fi încântat decât cu Mărtișoare de firmă sau de valoare. Dacă nu îți permiți să îi cumperi un Mărțișor de aur, asigură-te măcar că este ceva care poate fi găsit greu. Niciodată nu vei da greș cu un parfum de firmă, eventual cel mai scump existent pe piață la oră respectivă. Leagă un șnur tradițional de parfum și va fi absolut perfect. Dacă bugetul nu îți permite un astfel de Mărțișor, întotdeauna o pereche de cătușe sau lenjerie intimă vor fi binevenite.


Săgetător-Pe Săgetător nu va fi prea ușor să îl încânți printr-o simplă atenție de Mărțișor. Săgetătorul va dori ceva de bun gust, care să demonstreze simțul tău estetic. Îi plac Mărțișoarele tradiționale, dar ideal ar fi să nimerești și ceva ce el consideră a fi de bun gust. Dacă nu știi exact ce gusturi are, întotdeauna poți găsi un accesoriu nou pentru sportul lui preferat, dacă știi care este acesta și îi poți atârnă un șnur deosebit. Nu de altă dar nu ai vrea să riști și apoi să auzi filosofia să de mare critic de artă.


Capricorn-Capricornului îi plac Mărțișoarele elegante, semi-tradiționale și de bun gust. Mărțișorul business, dacă ar există, ar fi perfect pentru Capricorn. Dacă nu îți poți permite să îi iei o geantă diplomata de piele cu șnur agățat de ea, poți măcar să îi cumperi o broșa eleganță din aur sau argint. O altă idee care îi va plăcea mult ar fi să îi iei o agendă, poate în felul asta va ajunge mai devreme acasă de la serviciu de 1 Martie anul viitor.


Vărsător-Mărțișoarele originale sunt exact ceea ce își dorește Vărsătorul. Nu prea contează să fie de bun gust sau să coste prea mult, așa că poți răsufla ușurat. Vei scăpa ieftin. Încearcă să cauți un Mărțișor cât mai amuzant și mai absurd, cât mai neobișnuit și eventual caută și o combinație de culori cât mai ciudată și anormală. Chiar dacă cei din jur vor găsi Mărțișorul de prost gust, pe Vărsător îl va încânta prin bizaritate.


Pești-Peștilor le plac cadourile romantice. O cutie muzicală de culoare roz, o casetă de bijuterii stilată, un set de aromoterapie. Dacă poți combină în același cadou ceva muzical, ceva aromat și ceva romantic, eventual într-o culoare pastelata, te va adoră. Peștii au nevoie să le fie ațâțate toate simțurile. Orice ar fi, Mărțișorul tău trebuie să fie însoțit de o mică felicitate, care să conțină versuri de dragoste.

Sursă: elle.ro

Primești cinci milioane de dolari dacă găsești răspunsul la o întrebare! Ce trebuie să faci ca să ajungi bogat peste noa... FOTO: Domnişoara de onoare i-a lăsat cu ochii-n... soare! Imaginea pe care mirele şi mireasa vor s-o scoată din album...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x