Politia rusa are o noua "jucarie": Alcooltest de distanta

O companie din Sankt Petersburg a creat aparatul „Alcolaser”, care ii depisteaza de la distanta pe conducatorii auto care au baut alcool. Aparatul permite depistarea in timp real a automobilelor in care exista vapori de alcool intr-o anumita concentratie.

"Alcolaser" este asemanator radarului. Raza laser, indreptata spre automobil la o distanta de 100 m poate determina prezenta vaporilor de alcool de la 100 gr de votca sau 300 gr bere.

In cazul depistarii vaporilor de alcool, datele respective, inclusiv fotografia numarului de inmatriculare, vor fi transmise celui mai apropiat post de politie rutiera care il va controla pe sofer. Aparatul cantareste circa 10 kg.

Sursa: Jurnalul National

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri