Antena Căutare

Politistii romani, subiect de documentar Discovery

Discovery a... descoperit Politia Romana. Ofiterii nostri sunt subiect de documentar - unul difuzat in peste o suta de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Motiv de mandrie pentru noi si pentru ei, serialul se numeste Politisti de elita.

Nicio secunda regizata. Droguri, ostatici, trafic de persoane, rapiri sau trageri cu arme de foc. Totul in timp real, filmat cu camere ultraprofesionale de echipa de la Discovery.

Astfel de momente i-au speriat pe americani. Dar, pentru politistii nostri, era o misiune care trebuia dusa la indeplinire. Dar au filmat. Din patru unghiuri la fiecare misiune, fara sa ii incurce pe luptatori. Mai ales pentru ca fiecare flagrant al lor este filmat pentru probe.

Misiunea din primul episod este de a prinde un infractor foarte periculos. Nume de cod, Vasile. Ocupatie, trafic de persoane. Scop, sute de mii de euro castigate din proxenetism.

Dupa luni de zile de filaj si ancheta, momentul prinderii este la cateva secunde. Opt masini dispersate in trafic intervin in flagrant. Comunicarea este cea mai importanta.

Misiunea? O scurta urmarire pentru a-l scoate din zona Garii de Nord. O zona foarte aglomerata. Politistii nu puteau risca victime colaterale.

Misiunea a fost dusa la indeplinire cu succes. Serialul a fost filmat in vara si toamna anului trecut. Si e difuzat o data pe saptamana, episod cu episod. Intre politistii de elita care s-au lasat filmati, sunt si ofiteri din Polonia si Rusia.

Tehnologia intrece omul: Functionarul bancar, o meserie pe cale de disparitie... Un sat din Anglia a fost invadat de zombie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x