Antena Căutare

Precizie și forță! Pompierii şi poliţiştii răspund provocării dopului de sticlă! Imaginile fac senzație pe Internet

Pompierii şi poliţiştii răspund provocării dopului de sticlă. Salvatorii fac senzaţie cu un videoclip în care desfac o sticlă de apă. cu drujba. #Bottlecapchallenge face furori pe internet de ceva vreme. Să vedem imaginile!

Pompierii şi poliţiştii răspund provocării dopului de sticlă. Salvatorii fac senzaţie cu un videoclip în care desfac o sticlă de apă. cu drujba. Cei de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost provocaţi de poliţişti, care, la rândul lor, au scos un dop cu o mişcare specifică misiunilor de prindere a infractorilor. #Bottlecapchallenge face furori pe internet de ceva vreme. Să vedem imaginile!

Este versiunea pompierilor la provocarea verii. Imaginile vorbesc de la sine. Cu o drujbă pe care o mânuieşte cu dibăcie, salvatorul deschide sticla, iar apa tâşneşte la fel ca-n misiunile de stingere a incendiilor. Cei care le-au predat ştafeta angajaţilor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă au fost poliţiştii.

Cu o tehnică desprinsă din artele marţiale, poliţistul scoate dopul sticlei cu piciorul, ca şi cum ar doborî dintr-o singură mişcare un tâlhar periculos. Demonstraţia este un îndemn adresat şoferilor: să nu se urce băuţi la volan.

#Bottlecapchallenge a creat o adevărată frenezie pe internet. Nu se ştie exact de unde a pornit, însă cel care a adus-o în atenţia publicului este actorul Jason Statham. A venit apoi rândul altor vedete. Justin Bieber l-a provocat pe Tom Cruise, după ce, în trecut, i-a cerut public să se bată în ring. Cel care i-a impresionat însă cel mai mult pe internauţi a fost actorul Donnie Yen, care a executat mişcarea legat la ochi.

Patru milioane de dolari au fost găsiți într-o barcă abandonată... NASA, comunicat oficial: Un asteroid de aur a fost descoperit! Ce s-ar putea întâmpla cu Pământul în eventualitatea unei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x