Căutare Live

Portrete lichide: Michael Jackson, Monalisa si Yoda, din lapte, sos de barbecue sau vin

Modelele in cafea palesc in comparative cu operele lui Vivi Mac, o frantuzoaica care stapaneste arta betisorului.

Cu ajutorul unui bat din lemn sau un pai, Vivi Mac realizeaza portrete in lichid. Laptele varsaa din greseala pe tava, scortisoara raspandita pe farfurie sau vinul varsat pe un platou de portelan reprezinta pentru artista panza perfecta.

In picaturile de lichid, femeia se apuca sa traseze conturul si trasaturile faciale ale unora dintre cele mai cunoscute personalitati. Michael Jackson, Amy Winehouse si chiar Monalisa au prins forma din sos de barbecue sau caramel, sare, gheata zdrobita si lapte.

foto: amusingplanet.com

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri