Căutare Live

"Pot să îţi ofer un cap?" Sigur că da! Cum să nu?! Clipul a devenit viral, spre dezamăgirea protagoniștilor: "Ești sigură? Am prietenă" (VIDEO)

Puși pe glume, cei de la Jinkies TV, de pe YouTube, au gusta din nou succesul, după ce noul lor clip a devenit viral. 

Puși pe glume, cei de la Jinkies TV, de pe YouTube, au gusta din nou succesul, după ce noul lor clip a devenit viral.

Ce au mai născocit, de această dată? Ei bine, titlul este destul de intuitiv, sau nu! Astfel, o tânără sexy merge pe stradă şi îi întreabă pe bărbaţi: „Can I give you a head?” (Pot să îţi ofer un cap?).

Având în vedere că expresia se foloseşte pentru sexul oral făcut unui bărbat, Melissa a primit numai răspunsuri afirmate. Mare le-a fost dezamăgirea, atunci când tânăra chiar le-a oferit un cap din plastic, pe care îl scoatea din geantă. Ce atâtea metafore?!

Clipul a strâns peste peste trei milioane și jumătate de vizualizări pe YouTube.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri