Antena Căutare

Poveste Emoționantă: O femeie încă primește trandafiri de la soțul său, decedat în urmă cu doi ani - VIDEO

Se spune că adevărata dragoste rezistă celor mai tulburi vremuri și dăinuie dincolo de moarte. Iubirea te înnobilează, te face capabil de lucruri pe care nici nu le bănuiai. Lucruri bune. Pentru că acest sentiment ar trebui să redea ce este mai frumos în noi.

"Până când moartea ne va despărți", așa sună cel mai puternic jurământ pe care doi iubiți și-l pot face. Și se pare că este un adevăr incontestabil. Dragostea reușește să transceadă moartea.

După mai mulți ani de căsnicie, Shelly Golay, a rămas singură. Soțul său, Jim, a fost răpus de o boală cruntă. Bărbatul s-a stins în urmă cu doi ani, însă, pentru că știa că va muri, acesta a aranjat ca iubita lui soție să primească, în fiecare zi specială din viață ei, un cadou și flori, scrie Juff Post.

Astfel, el a comandat și a plătit în avans darurile, iar pe 12 februarie Shelly a primit un buchet minunat de flori și un mesaj: "Să fii bucuroasă, iubita mea. Fii puternică. Al tău pentru totdeauna, Jim!".

Deși, prima dată, a crezut că la mijloc sunt copiii săi, supoziția s-a dovedit a fi falsă. Pentru a descoperi cine îi trimisese cadoul, unul dintre ei a sunat la magazinul de flori. Angajații i-au explicat că tatăl a dispus, înainte de moarte, ca soția lui să primească un buchet de flori în fiecare an, până la sfârșitul vieții ei.

Întreaga poveste a femeii a fost făcută publică pe Facebook de o colegă de serviciu a văduvei, Kayla Miller.

Viața bate filmul... "PS. I love you"

"Sunt martora adevăratei povești P.S. I love you. Aceste flori au fost livrate astăzi la muncă, pentru o doamnă cu care lucrez. Sunt de la soțul ei care a murit acum doi ani. La fiecare sărbătoare sau aniversare, de când s-a stins, aceasta primește flori, cadouri și bijuterii de la el.

Înainte să moară, el s-a ocupat de toate aceste lucruri, pentru ca soția sa să nu se simtă singură în astfel de momente, în care i-ar fi simțit cel mai tare lipsă.

Împărtășesc această postare nu doar pentru că e uimitoare și îți topește inima, dar vreau să le demonstrez fetelor că dragostea adevărată chiar există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar pentru că tu crezi că nu te va mai iubi nimeni altcineva. Nu trebuie să accepți să fii înșelată, mințită sau să ți se vorbească urât.

Ești un premiu care trebuie câștigat și este cineva acolo, undeva, care te va iubi pentru totdeauna, chiar și după moarte. Sper să vă fi înseninat ziua. P.S. Vă iubesc”, a scris tânăra, potrivit site-ului Metro.

Ce se întâmplă dacă bagi dresurile în congelator! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!... S-a apucat de curățenie și a făcut o descoperire impresionantă. Sub mochetă se afla un labirint, care a dus-o spre... - ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x