Antena Căutare

Poveste ruptă din filme! O femeie a trăit exact ca Tarzan, CRESCUTĂ DE MAIMUŢE!!!

Povestea lui Tarzan este cât de poate de reală! Cel puţin asta susţine o bunicuţă din Anglia, care jură că a fost crescută de maimuţe.

Poveste ruptă din filme! O femeie a trăit exact ca Tarzan, CRESCUTĂ DE MAIMUŢE!!! Galerie
O femeie susţine că a fost crescută de maimuţe

Povestea lui Tarzan este cât de poate de reală! Cel puţin asta susţine o bunicuţă din Anglia, care jură că a fost crescută de maimuţe.

Marina Chapman povesteşte că, în copilărie, a fost răpită şi apoi abandonată într-o junglă din Columbia. Timp de cinci ani, a trăit în sălbăticie şi a fost îngrijită de un gup de maimuţe din rasa Capuchin.

Nimeni nu a crezut povestea sa, aşa că a fost de acord să fie supusă testului cu detectorul de minciuni. Şi... surpriză! În urma rezultatelor, se pare că totul este real. După o serie de analize medicale, specialiştii au confirmat că Marina a suferit de malnutriţie în copilărie, pentru că ar fi mâncat doar nuci şi fructe.

Acum, după aproape 60 de ani, femeia se va întoarce în pădure, cu speranţa că îşi va regăsi adevărata familie. Vrea să demonstreze tuturor că nu minte şi va fi urmărită pas cu pas de producătorii documentarului "Raised By Monkeys".

Cele mai bătrâne fotomodele! Nici după 70 de ani, frumusețea nu își arată vârsta !... Bătrânelul ne dă o lecție! Ce face el la 73 de ani , tu nu puteai nici la 20!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x