Antena Căutare

Povestea bizară a doi bărbați care seamănă leit, au același nume și aceeași meserie, dar nicio legătură de sânge. Cum e posibil

Doi bărbați cu același nume și aceeași meserie au decoperit că seamănă leit fizic. Cum au făcut descoperirea și ce au aflat la testul ADN.

colaj foto cu Brady Mattew Feigl și Brady Gregory Feigl Galerie
Doi bărbați cu același nume și aceeași meserie au decoperit că seamănă leit fizic. Cum au făcut descoperirea și ce au aflat la testul ADN. | Instagram

Brady Feigl a fost uimit să afle că mai există încă un bărbat care îi seamnă leit, are același nume, dar și aceeași ocupație. Cei doi au aflat unul de altul în momentul în care s-au programat pentru o intervenție chirurgicală.

Povestea incredibilă a celor doi Brady Feigl. Toți au fost convinși că sunt frați

Ambii Brady Feigl sunt de aceeași înălțime, au părul roșcat și joacă baseball. Cei doi au aflat unul de existența celuilalt în 2015 când s-au programat pentru o intervenție chirurgicală la același doctor.

„Erau probabil șase sau șapte luni de la intervenție când doctorii l-au sunat pe antrenorul de baseball și a întrebat: `Hei, când se prezintă Brady pentru operație? Vine aici mâine?`”, a declarat bărbatul.

„A făcut-o acum șase luni. Despre ce vorbești?”, a fost răspunsul antrenorului.

„Așa am aflat că suntem doi bărbați asemănători”, a mai declarat Brady Feigl.

Ei au atras, de asemenea, atenția contului de socializare al lui Ole Miss în 2017, când i-au confundat pe cei doi când i-au trimis pe Twitter un mesaj de „La mulți ani” unuia dintre Brady și acesta a răspuns explicând că este o confuzie: „Ai greșit. Cred că îl cauți pe @bfeigl39”.

Cine sunt cei doi bărbați care seamănă leit și au aceeași poveste de viață?

Brady Gregory Feigl (foto dreapta) are 22 de ani, s-a născut în Missouri și a jucat pentru echipa de baseball Oakland Athletics Single-A. Omologul său în vârstă de 27 de ani, Brady Matthew Feigl, este din Maryland și a jucat pentru afiliatul Triple-A a lui Texas Rangers, scrie The Sun.

De la descoperirea din 2015, cei doi au facut un test ADN pentru a afla daca erau înrudiți. Mai mulți fani ai celor doi au speculat că au fost despărțiți la naștere cumva, în ciuda faputului că este o diferență de vârstă de cinci ani între ei.

Cei doi nu sunt frați, așa cum multă lume ar fi crezut, dar chiar și așa, cei doi sunt conectați pe viață.

„Noi suntem frați într-un fel”, a spus Brady cel mare.

O femeie și-a găsit sosia soțului la sală și l-a adus pe bebelușul ei să vadă dacă își recunoaște tatăl. Cum a reacționat micuțul

O altă întâmplare asemănătoare a fost cea a unei femei care și-a găsit sosia soțului ei la sală. Femeia a făcut un Tik Tok cu bebelușul ei care se uita nedumerit și nu știa să spună care dintre cei doi bărbați este tatăl.

„Deci este un bărbat la sală care arată la fel ca soțul meu, Caleb și mi-am adus copilul aici pentru a vedea dacă își dă seama care dintre ei este adevăratul tată”, a explicat ea.

În clip se vede cum cei trei intră în sală, în timp ce Andy îi aștepta. Bebelușul se uita confuz la cei doi bărbați, mergând înainte și înapoi.

Bărbații arătau aproape identic - cu părul lung și castaniu purtat în coadă de cal - singura diferență erau ochelarii pe care i-a purtat Caleb pentru a crea și mai multă confuzie.

Femeia care face o avere pentru că se poartă ca un cățeluș. Se lasă ținută în lesă, plimbată pe străzi și chiar bea apă ... Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x