Antena Căutare

A păzit locul morții timp de 18 luni în așteptarea celui pe care l-a iubit și a avut grijă de el!

Povestea emoţionantă a căţelului care nu a părăsit timp de 18 luni locul unde i-a murit stăpânul

Hachiko grecul este câinele care a stat timp de 18 luni în locul în care stăpânul său și-a pierdut viața.

Bărbatul a murit într-un cumplit accident de mașină, iar prietenul său devotat a stat și a păzit locul morții timp de luni întregi în așteptarea celui pe care l-a iubit și a avut grijă de el.

A păzit locul morții timp de 18 luni în așteptarea celui pe care l-a iubit și a avut grijă de el!

Rezidenții care au avut în evidență cazul, au fost uimiți de acțiunile câinelui, motiv pentru care i-au construit un adăpost. Oamenii din Nafpaktos, Grecia, au încercat să îl adopte, dar câinele nu a vrut să părăsească sub nicio formă locul respectiv.

Haris fusese un bărbat de 40 de ani care a murit într-un accident de maşină după ce fusese lovit de o betonieră în 2017. Potrivit relatărilor presei locale, şi fratele lui Haris a murit cu câteva luni în urmă.

A păzit locul morții timp de 18 luni în așteptarea celui pe care l-a iubit și a avut grijă de el!

Animalula fost filmat stând la marginea drumului, în locul unde a avut loc accidentul. Nu sunt cunoscute împrejurimile prin care câinele a ajuns la locul accidentului ținând seama de faptul că este situat la peste 10 kilometri de casa stăpânului, relatează Nafpaktia News.

Acesta este cunoscut în zonă drept Hachiko grecul, numită după bine-cunoscutul Hachiko, câinele din Japonia, care şi-a aşteptat timp de 10 ani stăpânul într-o staţie din Tokyo.

O bibliotecă din Statele Unite găzduieşte doar manuscrise refuzate de edituri... „Fiul meu adoră să se machieze și poartă doar rochițe”! Mama își încurajează copilul să își asculte inima, nu regulile i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x