Antena Căutare

Povestea celui mai mare cimitir din lume! Are cinci milioane de morminte

Strigător la cer! Oamenii fură noaptea locuri de mormânt pentru a-i îngropa pe cei dragi în cel mai mare cimitir din lume. Cinci milioane de morminte are cimitirul din Najaf, în Irak.

Strigător la cer! Oamenii fură noaptea locuri de mormânt pentru a-i îngropa pe cei dragi în cel mai mare cimitir din lume. Cinci milioane de morminte are cimitirul din Najaf, în Irak.

În contextul violențelor și al crimelor din această țară, numărul morților s-a dublat, ajungând la 200 pe zi. Cu o suprafață de 600 de hectare, cimitirul nu este suficient de mare pentru sufletele odihniților. 30 de centimetri este distanța dintre mormintele pe care se îngrămădesc flori artificiale și afișe cu portretele decedaților.


În curând locurile se vor epuiza și riscul crește cu fiecare val de violenţe în această ţară.

"În primele zile ale crizei, ritmul era lent. Dar numărul celor ucişi în confruntări creşte", a adăugat Najah Abu Sebei, reprezentantul unui serviciu de pompe funebre.


Sursa: Wall Street Journal

Pescărușii au scăpat de sub control! Atacurile lor au depăşit orice limită... Galerie FOTO: Sigur ţi-ai dori şi tu să stai aici! Camere de hotel absolut fabuloase, de la care nu-ţi poţi lua ochii...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x