Antena Căutare

Povestea „celui mai popular cățărător” din România merge mai departe! Alin Cojoacă, copilul nevăzător de la „Next Star”, uimitor în continuare

A participat la "Next Star", acolo unde a ridicat publicul în picioare după ce a oferit o reprezentaţie de vis. În finala de popularitate a sezonului 6 , Alin Cojoacă, copilul nevăzător care face cățărări pe stâncă la indicațiile antrenorului, a reușit imposibilul pentru a doua oară. Trofeul de Popularitate „Next Star” a mers la el.

A participat la "Next Star", acolo unde a ridicat publicul în picioare după ce a oferit o reprezentaţie de vis. În finala de popularitate a sezonului 6 , Alin Cojoacă, copilul nevăzător care face cățărări pe stâncă la indicațiile antrenorului, a reușit imposibilul pentru a doua oară. Trofeul de Popularitate „Next Star” a mers la el.

La cei 13 ani, chiar dacă nu vede lumina zilei și stânca pe care se cațără, Alin iubește să facă foarte des cățărări. Iar pasiunea a continuat și după ce a câștigat premiul.

”Mie îmi place să mă cațăr de când am fost la primul antrenament cu școala. Mi-a plăcut sportul ăsta.”, mărturisește Alin.

Acum, Alin face cățărări și are o viață demnă de un adolescent. Iese des cu prietenii în oraș, se bucură de orice eveniment petrecut în familie și refuză să se comporte ca un copil neajutorat. Exemplul lui ne poate motiva, pe noi, cei normali. De curând, a participat la o tabără de cățărări, al Stâna Regală, în Sinaia.

Olimpicii noștri de aur! Elevii români au obținut trei medalii de argint și una de bronz la Olimpiada Internațională de ... Cel mai frumos puști din lume are 12 ani și a înnebunit internetul! Crezi că poți să-i reziști?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x