Antena Căutare

Povestea emoționantă a copilului care a fost lăsat să moară de foame de către părinții lui. Este impresionant cum arată acum

Vă mai amintiți imaginea copilului subnutrit care a făcut înconjurul lumii? Băiețelul de numai doi ani era la un pas de moarte, dar ajutorul unei femei l-a salvat. 

Vă mai amintiți imaginea copilului subnutrit care a făcut înconjurul lumii? Băiețelul de numai doi ani era la un pas de moarte, dar ajutorul unei femei, căreia i s-a făcut milă de el, l-a salvat.

Femeia care era însoțitor de bord l-a găsit într-o stare deplorabilă și l-a hrănit cu niște biscuiți și cu puțină apă. Apoi, s-a ocupat de micuț, iar starea lui s-a îmbunătățit semnificativ. În prezent, micuțul are o stare de sănătate generală bună, se poate hrăni și are mulți prieteni.

Peste o treime din decesele înregistrate anual, în lume, în rândul copiilor cu vârste sub cinci ani, adică 3,5 milioane, sunt provocate de subnutriţia maternă şi infantilă.

Foto: trendingpost

Descoperire impresionantă într-un sit preistoric. Autoritățile anunță!... Minorii au interzis la aceste imagini! Cum și cu cine își înșela o tânără de 25 ani soțul: „Am vrut s-o filmez în timp ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x