Povestea emoţionantă a lui Natalie Adams. S-a căsătorit cu ea însăşi!

Şi-a dorit să se mărite şi nici măcar vestea că mai are puţin de trăit nu a oprit-o să-şi îndeplinească visul. Este povestea lui Natalie Adams. Diagnosticata cu cancer, în fază terminală, a vrut să fie mireasă. Timpul devenise inamicul ei, n-a mai așteptat bărbatul potrivit. S-a căsătorit cu ea însăşi.

Şi-a dorit să se mărite şi nici măcar vestea că mai are puţin de trăit nu a oprit-o să-şi îndeplinească visul. Este povestea lui Natalie Adams. Diagnosticata cu cancer, în fază terminală, a vrut să fie mireasă. Timpul devenise inamicul ei, n-a mai așteptat bărbatul potrivit. S-a căsătorit cu ea însăşi.

În noiembrie 2014, Natalie Adams a fost diagnosticată cu cancer la esofag, în fază terminală. Deşi şedinţele de chimioterapie i-au prelungit viaţa, femeia a profitat de această perioadă, făcându-și o listă cu cele mai mari dorinţe, pe care a încercat să şi le îndeplinească. Una dintre priorităţile ei a fost aceea de a se mărita. Chiar dacă nu a întâlnit bărbatul alături de care să păşească la altar, Natalie nu a renunţat la idee. Dimpotrivă! Cum îşi dorea enorm să fie mireasă, femeia s-a căsătorit cu ea însăşi.

Pe 28 noiembrie 2015, Natalie şi-a văzut visul împlinit, şi a avut parte de o ceremonie frumoasă, la care au luat parte fiul ei, Riley, dar şi alte persoane apropiate. Le-a spus jurnaliştilor de la publicaţia that’s life că evenimentul reprezintă pentru ea chiar celebrarea vieţii.
„Întotdeauna mi-am dorit să mă mărit. De ce ar trebui să renunţ la visul meu doar pentru că nu am un mire? Am hotărât că ziua nunţii va fi celebrarea vieţii mele, că voi purta o rochie albă, iar Riley va fi paj”, a declarat ea, potrivit dailymail.co.uk .

Problemele de sănătate au început pentru Natalie Adams în urmă cu aproximativ doi ani. În doar şase luni, Natalie a slăbit 37 de kilograme. Începuse să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care a început să caute răspunsuri, făcându-şi o serie de analize medicale. Rezultatele testelor au redat faptul că femeia avea cancer la esofag, în fază terminală, şi că mai avea cel mult două luni de trăit. A început să urmeze şedinţe de chimioterapie, care i-au prelungit viaţa. „Acum vreau doar să preţuiesc fiecare zi alături de persoanele pe care le iubesc”, a mărturisit ea, adăugând că-și dorește șă-l vadă pe Riley suflând în lumânările tortului de doi ani...

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri