Antena Căutare

Povestea fabuloasă a celei mai bogate românce din lume! Trăiește într-un palat de 15 milioane de dolari și este prietenă cu Donald Trump!

Cea mai bogată româncă din lume este prietenă cu Donald Trump şi locuieşte într-un palat de lux din New York, de aproape 15 milioane de dolari.

Cea mai bogată româncă din lume este prietenă cu Donald Trump şi locuieşte într-un palat de lux din New York, de aproape 15 milioane de dolari. Vorbim despre Jenny Paulson. O doamnă mai puţin cunoscută în lumea mondenă, care este căsătorită cu un miliardar american. Noi vă arătăm imagini fabuloase din casa lor din New York, dar şi din celelalte proprietăţi pe care le deţin!

Credeai că puii tăi dorm ca niște îngerași? Ce se întâmplă în camera a doi bebeluși gemeni, la miezul nopții. Este o pet... TOP 10 cele mai CIUDATE invenții, care sunt chiar utile. Nu ne crezi pe cuvânt? Aruncă un ochi în GALERIA FOTO!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x