Povestea femeii care a trăit în casă timp de 8 luni cu CADAVRUL FIICEI sale. Mărturiile vecinilor sunt şocante!

Dragostea unei mame nu cunoaste limite. Acesta teorie pare sa fie confirmata de povestea socanta a unei femei care nu s-a putut desparti de fiica ei…nici dupa moarte.

o femeie a pastrat cadavrul fiicei

Dragostea unei mame nu cunoaşte limite. Acestă teorie pare să fie confirmată de povestea şocantă a unei femei care nu s-a putut despărţi de fiica ei…nici după moarte.

Un caz şocant de dragoste maternă dusă la extrem a fost prezentat de Poliţia din Detroit, Statele Unite. Reprezentanţii forţelor de ordine au declarat că au găsit cadavrul unei femei în vârstă de 47 de ani în casa mamei acesteia. Bătrâna ar fi ascuns cadavrul fiicei din noimebrie 2017.

“Nu înţelegem cum a fost posibil aşa ceva, nu am simţit nici o urmă de miros în tot acest timp”.

Vecinii sunt îngroziţi de oroarea ce se petrecea la doar câţiva metri de casele lor. Tot ei povestesc că ştiau că fiica bătrânei avea probleme de sănătate. Cu toate astea, moartea femeii este considerată suspectă şi cercetată ca atare.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri