Antena Căutare

Povestea incredibilă a unui câine polițist erou. Înjunghiat de 5 ori, patrupedul și-a continuat misiunea și a prins infractorul

Un câine polițist este norocos pentru că este încă în viață, ținând cont de faptul că a fost înjunghiat de cinci ori într-o încăierare cu un infractor. Care este povestea câinelui erou.

Kaiser, un câine erou a reușit să prindă un infractor
Un câine erou a reușit să prindă un infractor și nu s-a lăsat până nu l-a prins pe acesta, chiar dacă a fost înjunghiat de 5 ori | Shutterstock

Câinele a avut curajul de a sări la gâtul unui infractor și chiar dacă a fost înjunghiat de cinci ori, el nu a încetat și a reușit să prindă bărbatul înarmat cu un cuțit de bucătărie.

Kaiser, câinele erou, era de serviciu alături de polițistul care a primit în ziua respectivă ajutorul patrupedului și a fost chemat pentru a rezolva o situație în care un bărbat intrase prin efracție în casa unei familii din sudul Londrei.

Citește și: Ce a găsit o femeie în casă, după ce s-a întors de la serviciu! Imaginile sunt deja virale

După ce a reușit să-l identifice pe infractor, Kaiser a fost înjunghiat de nu mai puțin 5 ori de câtre acesta, însă nu a încetat să-și apere stăpânul și să-l prindă pe cel care l-a rănit. Acesta a fost înjunghiat în zona capului, însă nu a decedat. Acum se află la în spital, la secția de recuperare, în cabinetul veterinarului, iar specialiștii spun că acesta va supraviețui și mai mutl de atât, va avea parte de o vindecare completă. Încă nu se știe dacă se va mai întoarce la muncă.

Kaiser, câinele erou care nu s-a lăsat doborât nici după ce a fost înjunghiat de 5 ori

Kaiser și-a continuat misiunea ca un adevărat erou, chia și după ce a fost rănit puternic. Patrupedul a reușit să-l rețină pe hoț, până când patrula de polițiști au intervenit și l-au mobilizat pe bărbatul infractor.

Citește și: Cum îi împrietenim pe copii cu animalele, de la vârste mici

Câinele a fost internat peste noapte, pentru a nu exista riscuri de infectare sau posibilitatea de a păți ceva. În prezent se află la terapie și se vindecă treptat.

Infractorul ar suferi de probleme mintale și a fost reținut. Iată ce au spus autoritățile britanice:

„Kaiser a fost înjunghiat de mai multe ori și este norocos că este în viață. Omul care i-a cauzat aceste răni suferă de probleme mintale. Kaiser primește ajutorul medical de care are nevoie în procesul de vindecare și vom stabili ulterior dacă bărbatul va fi acuzat”, potrivit dailymail.co.uk.

Sophie Tanner s-a căsătorit cu ea însăși. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest și ce spune despre o o eventuală re... Adolescentă, filmată în timp ce își salvează cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. Iată clipul care a devenit vira...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x