Antena Căutare

El este un erou! Aflat în timpul liber, jandarmul a sărit să-și salveze vecinii din casa care luase foc în toiul nopții: "Soția!! Soția, încă doarme!!"

Îl cheamă Ilie Marius Costinaș, este plutonier adjutant în Alba Iulia, iar ziua care l-a făcut erou l-a găsit în curtea casei, curățând zăpada proaspătă. Acela a fost momentul când a văzut acoperișul casei vecinilor în flăcări, a sunat la 112, a luat-o la fugă spre locuința vecină și a intrat fără să stea pe gânduri să salveze o femeie rămasă în flăcări.

Îl cheamă Ilie Marius Costinaș, este plutonier adjutant în Alba Iulia, iar ziua care l-a făcut erou l-a găsit în curtea casei, curățând zăpada proaspătă. Acela a fost momentul când a văzut acoperișul casei vecinilor în flăcări, a sunat la 112, a luat-o la fugă spre locuința vecină și a intrat fără să stea pe gânduri să salveze o femeie rămasă în flăcări.

Detaliile acestei povești au fost făcute publice de Inspectoratul de Jandarmi al Județului Alba. Șeful instituției, Claudiu Giurea, a declarat pentru publicația locală Alba24.ro că îl felicită public pe subordonatul său.

El este un erou! Aflat în timpul liber, jandarmul a sărit să-și salveze vecinii din casa care luase foc în toiul nopții: "Soția!! Soția, încă doarme!!"

„Ce își dorește un jandarm, în ziua lui liberă? O dimineață liniștită și o cafeluță caldă, ar zice unii. Pentru colegul nostru, plutonier adjutant Costinaș Ilie Marius, dimineața zilei de 9 ianuarie 2019 nu a fost să fie așa. La ora 07:42, fiind deja de serviciu la <coada lopeții> prin curtea casei, a văzut în vecinătate cum ardea acoperișul unei case. Rapid, a schimbat unealta cu telefonul și a sunat la 112. Vorbea la telefon și alerga spre casa vecinilor săi, dând detalii operatorului.

Îngrijorarea îl cuprindea cu fiecare pas. <Dacă sunt oameni înăuntru>. A început să strige. Din casă iese un bărbat somnoros, nu știe ce se întâmplă, apoi realizează: <Soția!! Soția, încă doarme!!> Se năpustesc amândoi în casă și ies cu femeia teafără. La orele amiezii, un jandarm aflat în ziua lui liberă, își curăță curtea de zăpadă și privește peste umăr la casa jumătate arsă. Se oprește brusc și se întrebă: <Oare mi-am băut astăzi cafeaua?>” au scris pe Facebook, reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Sursa: alba24.ro

169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu! Ea e femeia care a stat trei ani să coasă tot Luceafărul pe o pânză: ”Mă t... Imagini uluitoare! "OZN" apărut la suprafața unui râu înghețat: "Aici au aterizat extratereștrii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x