Supraviețuire MIRACULOASĂ! Povestea fetiței care a fost pierdută 2 săptămâni în taigaua siberiană

Povestea Karinei Chikitova a impresionat o lume întreagă. Detaliile par desprinse din ”Dumbrava minunată” și „Cartea junglei”. Fetița a supraviețuit, în 2014, alături de cățelușa ei, timp de 12 nopți, într-o zonă periculoasă din Siberia, populată de urși. Patru ani mai târziu, evoluția fetiței este spectaculoasă!

Povestea Karinei Chikitova a impresionat o lume întreagă. Detaliile par desprinse din ”Dumbrava minunată” și „Cartea junglei”. Fetița a supraviețuit, în 2014, alături de cățelușa ei, timp de 12 nopți, într-o zonă periculoasă din Siberia, populată de urși. Patru ani mai târziu, evoluția fetiței este spectaculoasă!

Conform Siberian Times, în aeroportul orașului Yakuțk există o statuie dedicată Karinei și cățelușei Naida, cea care a ajutat-o să supraviețuiască 12 zile într-una dintre cele mai periculoase zone din lume.

Povestea Karinei este spectaculoasă. Când avea doar patru ani, micuța și-a urmat tatăl într-o expediție în taigaua siberiană. Fetița s-a pierdut, iar căutările echipelor de salvare au durat aproape două săptămâni.

Supraviețuire MIRACULOASĂ! Povestea fetiței care a fost pierdută 2 săptămâni în taigaua siberiană

Au fost 12 zile de condiții extreme, de luptă pentru supraviețuire. A dormit pe jos, singura ei sursă de căldură în nopțile geroase fiind cățelușa Naida, de care nu s-a dezlipit. Ca să nu moară de foame, Karina a băut apă dintr-un râu și a mâncat fructe de pădure. Avea doar patru ani!

În momentul în care a fost găsită de salvatori, fetița stătea ascunsă în iarbă și nu scotea niciun sunet.

„Nu am observat-o de fapt. Ea m-a văzut pe mine și și-a întins mâinile. Am luat-o în brațe, era atât de mică și ușoară ca un fulg. Nu mai avea ghete în picioare. Fața, picioarele și mâinile erau mușcate până când i-a dat sângele. Era speriată de moarte. Imediat mi-a cerut apă și mâncare și a început să plângă. Sincer să fiu, cu greu mi-am stăpânit lacrimile”, și-a amintit Artyom Borisov, cel care a salvat-o pe Karina din taigaua siberiană.

După ce a înțeles că iadul prin care trecuse s-a sfârșit, Karina a făcut o mărturisire emoționantă: „Naida a fost cea care m-a salvat. Mi-a fost foarte frică. Atunci când adormeam, o îmbrățișam și ne încălzeam una pe alta.”

Au trecut patru ani de atunci, iar evoluția Karinei este spectaculoasă. Este subiect de carte, are o statuie și este o balerină desăvârșită.

Ce își dorește acum Karina? Să fie cea mai bună balerină și să danseze în „Lacul Lebedelor”

Dar viața ei nu este una tocmai fericită. Karina se află în grija unui tutore, departe de mama ei și de cățelușa Naida, cea care i-a salvat viața.

Ultimele știri