Antena Căutare

Povestea Ludmilei, omul legii de pe străzile Kievului! Bărbații către cea mai sexy polițistă: „Arestează-ne pe toți!”.

La 29 de ani, Ludmila Milevich, angajata MAI-ului ucrainean, este considerată una dintre cele mai sexy polițiste din lume. Dovadă stau sutele de mii de urmăritori pe Instagram, miile de aprecieri de pe Facebook și comentariile savuroase mai ales din partea bărbaților. „Arestează-ne pe toți!”, a scris unul dintre ei în dreptul unei fotografii de-ale Ludmilei.

La 29 de ani, Ludmila Milevich, angajata MAI-ului ucrainean, este considerată una dintre cele mai sexy polițiste din lume. Dovadă stau zecile de mii de urmăritori pe Instagram, miile de aprecieri de pe Facebook și comentariile savuroase mai ales din partea bărbaților. „Arestează-ne pe toți!”, a scris unul dintre ei în dreptul unei fotografii de-ale Ludmilei.

Despre polițista sexy și neînfricată din Kiev, s-au scris multe. Pe nume Ludmila Milevich, tânăra pune internauții cu fotografii provocatoare, pe care le distribuie pe rețelele sociale. Practic, ofițerul din poliția ucraineană a devenit un adevărat simbol al femeii puternice într-o lume a bărbaților. Povestea ei inspiră pe toată lumea, iar multe adolescente o consideră un model.

Popularitatea Ludmilei pe Instagram a crescut, între timp, până la numărul de aproximativ 38 de mii de internauți care îi urmăresc și admiră zilnic postările. O mare amatoare de sport, femeia își etalează formele bine lucrate, ce-i drept, în afara orelor de serviciu. Popularitatea sa pe Instagram a crescut, între timp, până la numărul de aproximativ 38 de mii de internauți care îi urmăresc și admiră zilnic postările.

Și-a expus tatuajele de pe trupul de zeiță

Zilele trecute, Ludmila a ales o ținută provocatoare: și-a expus din nou silueta în costum de baie, precum și tatuajele care îi acoperă părți din corp. Tatuajul imens de pe spate reprezintă un „prinzător de vise” – simbol al îndeplinirii dorințelor. Cert e că polițista este o femeie frumoasă, puternică și provocatoare.

O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți! A fost chemată de urgență „la direcțiune”. GAL... Nu prea ai prieteni adevărați și cu familia nu te înțelegi prea bine? Atunci pregătește-te, s-ar putea să pățești asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x