Antena Căutare

Este campioana, desi NU AUDE! Povestea lui Ashley Fiolek, tanara care iubeste motocross-ul

Ashley Fiolek are 22 de ani. S-a nascut surda, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa practice sporturi extreme. Mai mult, americanca este campioana la motocross!

Ashley Fiolek s-a nascut in 1990, in Michigan. A fost surda din nastere, de aceea a fost nevoita sa urmeze o scoala speciala. La patru ani, s-a urcat pentru prima data pe o bicicleta. Adesea, conducea alaturi de tatal ei o motocicleta veche. Pe la sapte ani, a facut din asta o pasiune.

In 2009, Ashley a devenit prima femeie care a participat la competitia American Honda Racing. De-a lungul timpului, a castigat numeroase trofee la diferite competitii organizate in intreaga lume si a avut aparitii in reviste celebre precum Vogue.

Desi a suferit accidentari grave, nu a renuntat la pasiunea ei.

"Va invit sa o cunoasteti pe Ashley Fiolek. E una din cele mai rapide fete din lume. Se da cu motorul demential desi NU AUDE!!! In afara de faptul ca trebuie sa simta vibratiile propriei motociclete, va prindeti probabil ca nu aude motoarele adversarelor. Lista de probleme si impedimente abia incepe. Urmariti povestea. Si apoi mai urmariti-o o data cand va e greu, cand credeti ca nu aveti noroc, cand simtiti ca va lipseste ceva", a scris Dani Otil pe pagina sa de Facebook.

FOTO: motocross.transworld.net

Un papa gigant: Portretul Suveranului Pontif, desenat intr-un camp din Italia... O britanica sustine ca a nascut tripleti pentru ca a inceput sa manance la fast food...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x