Povestea românului care a descoperit cum poți câștiga la Loto! A luat marele premiu de 14 ori: 30 de milioane de dolari

După ce a descoperit formula secretă prin care poate câştiga la loterie, un matematician român revine în atenţia presei internaţionale. Ştefan Mandel trăieşte acum o viaţă liniştită pe o insulă din Pacific

După ce a descoperit formula secretă prin care poate câştiga la loterie, un matematician român revine în atenţia presei internaţionale. Ştefan Mandel trăieşte acum o viaţă liniştită pe o insulă din Pacific.

De-a lungul vieţii, a luat marele premiu de 14 ori şi a câştigat peste 30 de milioane de dolari. Sistemul dezvoltat de român presupune cumpărarea unui număr uriaş de bilete loto, câte unul pentru fiecare combinaţie de numere posibilă.

De fiecare dată a avut nevoie de investitori pentru a acoperi preţul uriaş al biletelor. Dar tot de atâtea ori a ieşit învingător. Autorităţile au schimbat chiar legislaţia pentru a-i pune beţe în roate românului.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri