Antena Căutare

Povestea sfâșietoare a unui DJ cunoscut! I-a spus fiului său ”Te iubesc”, iar mai apoi a încercat să-l adoarmă! Ce s-a întâmplat câteva ore mai târziu e cumplit! 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a avut parte de un sfârșit crunt, după cum a povestit partenera sa de viață. Întreaga poveste e de-a dreptul sfâșietoare și a făcut rapid înconjurul lumii. 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a avut parte de un sfârșit crunt, după cum a povestit partenera sa de viață. Întreaga poveste e de-a dreptul sfâșietoare și a făcut rapid înconjurul lumii.

Mike Hollingworth, în vârstă de 42 de ani, și-a sărutat fiul, iar mai apoi a încercat să-l adoarmă în brațe. Din păcate, însă, el nu s-a mai trezit. A murit în somn, în timp ce-și ținea copilul de opt luni de zile în brațe, scrie The Mirror.

Sfâșiată de durere, partenera acestuia a povestit că Mike i-a spus ”Te iubesc” fiului său de doar opt luni de zile, iar apoi a încercat să-l adoarmă. Bărbatul de 42 de ani, însă, nu s-a mai trezit. S-a stins din viață în somn, ținându-și în brațe fiul cel mic.

Ulterior, femeia, care este mama a patru copii, a făcut publică o fotografie surprinsă chiar în dimineața tragediei. Protagonist era, evident, partenerul ei, care apărea alături de fiul lui.

Mike, care este cunoscut în Marea Britanie drept DJ Giddy, a murit sâmbătă noapte, lăsând în urmă o mare de durere în rândul celor apropiați, dar nu numai, el fiind recunoscut ca fiind un bărbat cu o ”inimă de aur”.


Hollie și Mike erau părinții a patru copii, cel mai mare având doar șapte ani.

E mai grav decât ai fi putut să te gândești vreodată! Ce se întâmplă în organismul persoanelor care sunt singure! Oameni... DE NECREZUT! O femeie a murit după ce a inhalat… un aliment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x