Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Daria are 18 ani și îşi împarte viaţa între liceu şi voluntariatul la SMURD. Povestea tinerei care are un vis măreț

În timp ce mulţi dintre colegii ei preferă să petreacă timpul liber în mall, pe internet sau în excursii, Daria, o tânără de nici 18 ani din Târgu Jiu e unul dintre cei mai activi voluntari de la ISU! Vine aproape zilnic, după ore, şi merge cu paramedicii la intervenţii. Îşi doreşte din tot sufletul să devină medic, dar până îşi va împlini visul, fură meserie de la specialişti. A învăţat deja cum să ofere primul ajutor, dar şi alte tehnici de salvare.

De aproape un an, Daria este salvator din pasiune. Când nu este la şcoală, îşi pune uniforma SMURD şi petrece ore în şir alături de salvatorii profesionişti.

A învăţat tehnici de prim ajutor şi nu doar atât. Când ajunge într-o situaţie limită, ştie că orice secundă contează şi fiecare intervenţie şi-o aminteşte ca şi când s-ar fi petrecut ieri.

De multe ori, Daria salvează vieţi alături de Paul, unul dintre cei mai buni salvatori din judeţ. Este, de altfel, primul paramedicul care a preluat şi prima autospecială SMURD sosită la Târgu Jiu, în urmă cu 8 ani. De atunci, a strâns mii de intervenţii la limită.

Tânăra nu este singura care salvează vieţi din pasiune. În acest an, peste 50 de voluntari merg la intervenţii cu salvatorii profesionişti de la ISU Gorj.

Recomandari