„Mami, vreau să zâmbesc și eu!” Povestea tulburătoare a fetiței de șase ani care s-a născut fără jumătate din față!

Daria, o fetiță care se luptă să zâmbească încă de la venirea sa pe lume. Soarta n-a fost blândă cu ea. S-a născut fără jumătate din față, iar pentru mulți dintre cei care o cunosc, primul contact vizual cu micuța reprezenta un adevărat șoc

Daria, o fetiță care se luptă să zâmbească încă de la venirea sa pe lume. Soarta n-a fost blândă cu ea. S-a născut fără jumătate din față, iar pentru mulți dintre cei care o cunosc, primul contact vizual cu micuța reprezenta un adevărat șoc.

Povestea începe în Siberia. În urmă cu șase ani, Elena o aducea pe lume pe micuța Darina, însă încă de la naștere, defectul micuței era evident. Medicii au sfătuit-o pe proaspăta mămică să se lepede de micuță și să o dea spre îngrijire la un orfelinat, considerând că fiica sa va fi respinsă de societate, iar acest lucru ar afecta-o foarte mult.

Mama fetiței a crezut că era doar o propunere în glumă, așa că nu a luat-o în considerare, însă femeia și-a dat seama că lucrurile nu erau atât de simple. Acasă, rudele și ceilalți membri ai familiei, cu excepția soțului său, au sfătuit-o să o ascundă pe Darina de ochii răutăcioși ai lumii.

Cu lacrimi în ochi, femeia a refuzat cu tărie să-și ascundă copila fără jumătate din față, suportând gesturile necontrolate ale celorlalți copii sau replicile și privirile pline de milă ale adulților care o vedeau pe Darina.

Așa a ajuns micuța la șase ani și soarele pare pregătit să răsară și pe strada sa și a familiei. În curând, Darina și părinții săi vor zbura către Londra, acolo unde va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale reparatorii, care să o transforme într-o persoană pe care noi, cei mulți, am cataloga-o drept normală.

Grație celor aproape 100.000 de euro oferiți de una dintre cele mai de seamă organizații umanitare, Rusfond, fetița va ajunge la una dintre cele mai cunoscute clinici de specialitate.

Părinții micuței sunt încântați, iar mama a dezvăluit presei că este cel mai frumoa moment din viața sa: „Darina nu poate mânca normal, nu poate vorbi normal și nu poate râde... De altfel, în urmă cu ceva timp mi-a spus ceva, care m-a făcut să izbucnesc în plâns. Mi-a zis că vrea să zâmbească așa cum o fac toți copiii”.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri