Antena Căutare

Poza aceasta a bulversat internetul, din cauza unui mic detaliu! Ce nu este în regulă la fotografie?

Recent, o poză misterioasă a reușit să intrige o lume întreagă și să pună pe jar pe toți aceia care sunt în căutare de fantome și fenomene stranii.

Poza aceasta a bulversat internetul, din cauza unui mic detaliu! Ce nu este în regulă la fotografie?
Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală

Recent, o poză misterioasă a reușit să intrige o lume întreagă și să pună pe jar pe toți aceia care sunt în căutare de fantome și fenomene stranii.

Imaginea cu pricina a stârnit fiori pe șira spinării, dar și o mulțime de întrebări la care mulți așteaptă răspunsuri.

Imaginea a fost făcută în urmă cu 100 de ani și surprinde un grup de muncitoare dintr-o fabrică de textile. Fotografia a ajuns pe internet după ce o femeie pe nume Lynda a trimis-o unui site din Belfast.

„A fost grozav să o văd pe bunica mea într-o fotografie veche de pe vremea în care lucra la fabrică. Numele ei era Ellen Donnelly, născută McKillop, și este a patra din dreapta de pe rândul al doilea (de jos în sus). Tatăl meu are această poză acasă… o poză de familie cu o fantomă”, a declarat femeia pentru presa din Irlanda de Nord, potrivit rnl.ro.

Mai toate persoanele din imagine își țin mâinile încucișate în zona pieptului, dar o mână apare ca din neant pe umărul uneia dintre femei. Deși totul ar putea fi doar un rezultat al meșteritului în Photoshop, fenomenul nu și-a găsit încă explicația, spre mulțumirea celor care vor să creadă în fantome în continuare.

GALEREI FOTO IMPRESIONANTĂ! Bezidu Nou - satul scufundat și acoperit de Ceaușescu - a ieșit la suprafață, dintre ape, în... Simone nu și-a mai tăiat unghiile de trei ani! Toți rămân șocați atunci când îi văd mâinile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x