Live acum
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Poza aceasta a bulversat internetul, din cauza unui mic detaliu! Ce nu este în regulă la fotografie?

Recent, o poză misterioasă a reușit să intrige o lume întreagă și să pună pe jar pe toți aceia care sunt în căutare de fantome și fenomene stranii.

Imaginea a ajuns pe internet și a devenit virală

Recent, o poză misterioasă a reușit să intrige o lume întreagă și să pună pe jar pe toți aceia care sunt în căutare de fantome și fenomene stranii.

Imaginea cu pricina a stârnit fiori pe șira spinării, dar și o mulțime de întrebări la care mulți așteaptă răspunsuri.

Imaginea a fost făcută în urmă cu 100 de ani și surprinde un grup de muncitoare dintr-o fabrică de textile. Fotografia a ajuns pe internet după ce o femeie pe nume Lynda a trimis-o unui site din Belfast.

„A fost grozav să o văd pe bunica mea într-o fotografie veche de pe vremea în care lucra la fabrică. Numele ei era Ellen Donnelly, născută McKillop, și este a patra din dreapta de pe rândul al doilea (de jos în sus). Tatăl meu are această poză acasă… o poză de familie cu o fantomă”, a declarat femeia pentru presa din Irlanda de Nord, potrivit rnl.ro.

Mai toate persoanele din imagine își țin mâinile încucișate în zona pieptului, dar o mână apare ca din neant pe umărul uneia dintre femei. Deși totul ar putea fi doar un rezultat al meșteritului în Photoshop, fenomenul nu și-a găsit încă explicația, spre mulțumirea celor care vor să creadă în fantome în continuare.

Recomandari