Antena Căutare

Premieră în justiţia din România. Un bărbat şi-a dat în judecată fosta amantă ca să-şi recupereze banii cheltuiţi cu ea in timpul relaţiei

Judecătorii au fost chemaţi să stingă războiul dintre dintre doi foşti. amanţi. O doamnă din Galaţi a refuzat să înapoieze cadourile primite, după ce a rupt relaţia. Cu orgoliul frânt şi portofelul gol, fostul iubit a spus la tribunal că îi făcea toate mofturile. A chemat chiar şi martori care să-i susţină povestea. După ce au ascultat amebele tabere, magistraţii au dat verdictul.

Amândoi sunt din Galaţi, dar tot internetul i-a adus impreună.

Iar povestea relatată în Tribunal descrie o poveste de dragoste în care bărbatul îşi răsfaţă iubita cu daruri scumpe, bani şi excursii. După trei ani, femeia a aflat că este de fapt. AMANTĂ. Şi a pus capăt relaţiei. Rănit, bărbatul a vrut să-şi ia înapoi. investiţia.

În faţa judecătorilor,a susţinut că i-a împrumutat partenerei sale 10 mii de euro, bani pe care îi virase în contul ei timp de un an.

În timpul procesului, au fost audiaţi prietenii celor doi.

"Obișnuia să achite contravaloarea produselor cosmetice comandate de pârâtă, în medie cam 50 lei pentru fiecare comandă și, la un moment dat, i-a relatat că o iubește foarte mult pe aceasta."

Barbatul a incercat printr-o metoda total gresita sa-si recupereze banii. Toate codurile civile scpecifica faptul ca atunci cand daruim cadouri, nu sunt supuse restiturii.

Iar finalul nu a fost deloc cel aşteptat. Nu doar că nu primeşte înapoi investiţia. Ci tot el este dator. Cu două mii de lei, cheltuieli de judecată.

Avocaţii povestesc că sunt tot mai multe astfel de procese. Foştii parteneri ajung la judecată pentru a-şi recupera inelele de logodnă, maşinile sau ceasurile scumpe pe care şi le-au dăruit în timpul relaţiilor.

Profeția care a înfiorat întreaga lume: Marele cutremur va aduce întunericul. Va dura opt ore!... Cel mai frumos suflet alb de negru. Omul care aduce ploaia. "Animalele sunt lăsate să moară. Eu încerc să le salvez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x