Antena Căutare

Premieră mondială! Un bărbat și-a tăiat singur limba să scape de sforăit

Un bărbat din China, sătul până și el de propriul sforăit şi-a operat singur limba pentru a scăpa de acest obicei.

Un bărbat din China, sătul până și el de propriul sforăit şi-a operat singur limba pentru a scăpa de acest obicei. El a recurs la această intervenţie chirurgicală din disperare că soţia îl trezea toată noaptea.


Medicul Zhang Xiangmin din Changsha a decis să apeleze la această metodă după ce și-a disperat soția cu sunetele pe care le scotea noaptea. Atât de gravă era situația, încât soția l-a amenințat cu divorțul, dacă nu se operează să scape de sforăit.


Aşa că şi-a tăiat singur limba, riscându-și viața. I-a fost foarte greu, însă a izbutit să-şi introducă două tubuleţe de plastic prin canalele pe care şi le-a făcut în partea din spate a limbii. Noaptea, le prinde pe dinţi ca să împiedice limba să cadă, ceea ce produce sforăitul. “Metoda nu afectează vorbirea normală şi mâncatul şi este foarte sigură”, a dezvăluit Zhang Xiangmin.


Sforăitul este foarte periculos pentru sănătate, poate să ducă la atac de cord, congestie cerebrală, creşterea tensiunii arteriale, oboseală permanentă şi îngrăşare.

Răsfăț pentru bucureșteni! Cea mai mare fiertură de raci din Europa are loc în Herăstrău în acest weekend... Imagini fenomenale! S-a apucat de dans la bară după ce i-a fost amputat un picior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x