Antena Căutare

Previziune meteo pentru anul 2100! Apa, din ce in ce mai putina!

In cadrul unei conferinte in Durban, Organizatia Natiunilor Unite a dat publicitatii un raport in care se mentioneaza ce efecte vor avea schimbarile climatice asupra a 24 de state.

Una dintre tarile cele mai afectate de schimbarile climatice va fi Marea Britanie. Desi acum este cunoscuta ca o tara ploioasa, pana la sfarsitul secolului acest lucru nu va mai fi valabil.

Mai mult, britanicii vor duce lipsa de apa, in jurul anului 2100 un sfert din populatie urmand sa aiba probleme cu apa pentru gatit sau pentru spalat.

Temperaturile vor creste foarte mult in regatul britanic, iar ploile vor fi foarte rare. Totusi, potrivit predictiilor actuale, acest fapt va fi benefic pentru agricultura tarii. In toate tarile incluse in raport temperatura medie anuala va creste, iar iernile vor fi mai blande.

Raportul intocmit de ONU prezinta situatia din 2100 in cazul in care nu vor fi luate masuri pentru reducerea emisiilor de carbon. Reprezentantii guvernului britanic incearca sa convinga liderii altor state sa semneze o intelegere referitoare la prevenirea schimbarilor climatice drastice.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Si-a salvat bunicul la patru ani... Vezi efectele adverse ale tratamentele de netezire a pielii cu impulsurile de lumina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x