Antena Căutare

Previziune sumbră pentru România, de la specialiști! Va fi prăpăd! „Este inevitabil! Va fi mai crunt decât am anticipat”

O previziune sumbră pentru România și întreaga lume a fost făcută de specialiști din domeniul sănătății din Hong Kong. Aceștia susțin că o pandemie de coronavirus este inevitabilă.

Previziune sumbră pentru România, de la specialiști! Va fi prăpăd! „Este inevitabil! Va fi mai crunt decât am anticipat”
Ilustrație. | Hepta

Întreaga lume se va confrunta cu acest coronavirus, 2019-nCoV, potrivit lui Gabriel Leung, decan al Facultății de Medicină „Li Ka Shing” de la Universitatea din Hong Kong.

Potrivit acestuia, dacă nu vor fi luate măsuri „draconice, pentru limitarea mobilității populației”, o pandemie va fi „inevitabilă”.

Decanul a mai spus că el crede că sunt, de fapt, mult mai multe cazuri de îmbolnăvire de coronavirus decât cele raportate. El estimează că doar în Wuhan ar fi 25.000 de cazuri, alte 19.000 de persoane purtând deja coronavirusul, dar fără să fi apărut deocamdată simptomele.

Cazuri de îmbolnăvire de coronavirus au fost raportate în peste 20 de țări. Numărul deceselor înregistrate din cauza infectării cu 2019-nCoV, coronavirusul descoperit la finalului anului trecut în China, a crescut la 259. Cazuri de infectare au fost confirmate vineri seară în Spania şi Marea Britanie, iar Statele Unite au anunţat că interzic accesul pe teritoriu a străinilor care au călătorit recent în China. Oficial, în China sunt peste 11.700 de persoane infectate cu 2019-nCoV.

Copilul erou! Și-a salvat verişorul mai mic de la moarte după ce şi-a amintit o manevră de resuscitare dintr-un afiş... „Fur inimile bărbaților încă din 1928!” Regina Instagramului are 92 ani, se îmbracă în rochii scurte din latex și iese î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x