Antena Căutare

Previziuni cumplite pentru luna august: „Se vor pierde multe vieți omenești”! Când ai ghinion în luna următoare și ce nu ai voie să faci?

Se pare că luna august o să fie una extrem de agitată pentru oameni. În plus, unele zodii vor trece prin adevărate momente de cumpănă!

Se pare că luna august o să fie una extrem de agitată pentru oameni. În plus, unele zodii vor trece prin adevărate momente de cumpănă!

Anca Dimancea a venit la „Star Matinal”, pentru a vorbi despre ce ne așteaptă în luna august.

Pe 3 august începe luna fantomelor înfometate. Spiritele care bântuie în lume sunt în căutarea de corpuri și se pierd mai multe vieți omenești în întreaga lume. Luna oii se termină pe 6 august.

Stâlpul anului se repetă, se numește stâlpul lumii. Avem de două ori maimuță și înseamnă explozie, terorism, atentate. Nu este o zodie a stabilității Maimuțele, este o situație imprevizibilă.

De pe 3 august și până pe 30 august urmează zile de foc. Ziua de 17 august este reprezentativă pentru Luna Fantomei și este sub patronajul metalului. Atunci pot fi extrem de multe înecuri.

Yang înseamnă prăbușiri de avioane și accidente de tren foarte serioase. Toate acestea sunt dublate de luna fantomelor.

Ziua de 12 august este o zi foarte proastă, vă recomand să nu intrați în depășiri periculoase și inutile, să nu conduceți în timpul nopții.

Pe 18 august este tot zi de Maimuță, o altă zi periculoasă este 24 august, iar 30 august este tot zi de Maimuță. Pe cinci seprembrie este zi proastă.

O tânără s-a dus în vizită la familia iubitului, dar l-a părăsit imediat după! Ce anume a supărat-o atât de tare?... Horoscopul chinezesc a decis! Unele zodii câștigă bani în august, în timp ce altele vor plânge cu lacrimi amare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x