Antena Căutare

Previziuni șocante pentru luna septembrie! Un specialist în Feng-Shui atrage atenția: ”Vor fi multe accidente. Pericolul e mare!”

Luna septembrie se anunță a fi extrem de dificilă pentru unii nativi, întrucât astrele nu s-au aliniat deloc bine, conform unui specialist în Feng-shui. 

Luna septembrie se anunță a fi extrem de dificilă pentru unii nativi, întrucât astrele nu s-au aliniat deloc bine, conform unui specialist în Feng-shui.

”Vă atrag atenția asupra predispoziției de a face accident auto anul acesta și în special luna aceasta.

2018 este guvernat de elementul Pământ și cum drumurile/ șoselele sunt pe Pământ în mod evident că sunt vizate de energia anului, până pe 3 Februarie 2019.

Apoi, dacă ținem cont de relația care se stabilește între cele cinci elemente ( apa, pământ, metal, lemn, foc), pământul dă naștere metalului, iar acest element guvernează industria auto, adică mașinile.

Luna Septembrie 2018 este guvernată de Metal Yin și de Cocos, animal care aparține elementului Metal cu polaritatea Yin.

Acestea sunt câteva elemente care mă ajută să concluzionez ca există risc mai mare de a face accident luna aceasta.

Și luna August a fost guvernată de Metal ( Metal Yang și Maimuta). Și în această lună au fost accidente, însă mi-e teamă că în Septembrie vor fi mai multe.

De ce? Fiindca Metalul Yin este foarte orgolios, iar orgoliul întunecă rațiunea...

Unii/Unele vor apasă pedala accelerației mai mult decat e cazul ca sa demonstreze că pot face asta...”, a scris pe contul personal Gena Rusu, specialist în Feng-Shui.

Rugăciunea pentru îndeplinirea dorințelor îți aduce TOTUL! E cea mai puternică dintre toate... Ce înseamnă dacă visezi BANI! Nici nu te-ai fi gândit la o asemenea explicație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x