Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Cele mai vechi premoniții, gata să de îndeplinească! Previzunile clarvăzătorului Alois Irlmaier pentru anul 2019

Este unul dintre cei mai renumiți clarvăzători în Europa, asta pentru că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate în Germania și localiza persoanele dispărute. Alois Irlmaier, de origine neamț, a făcut previziuni sumbre și pentru 2019, în care este vizată inclusiv România.

Este unul dintre cei mai renumiți clarvăzători în Europa, asta pentru că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate în Germania și localiza persoanele dispărute. Alois Irlmaier, de origine neamț, a făcut previziuni sumbre și pentru 2019, în care este vizată inclusiv România.

Acesta a apucat să facă o previziune sumbră și pentru anul 2019, povestind în amănunt cum va arăta cel de-al Treilea Război Mondial, unde va izbucni și care vor fi statele cele mai afectate, notează secretele.com.

„Războiul va începe peste noapte. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit.Văd oameni care stau în carciumi şi joacă cărţi, când soldații străini vor intra prin ferestre şi prin uşi."

Potrivit acestuia, țara care va fi luată prin surprindere în timpul războiului va fi Germania, dar clarvăzătorul spune că războiul va lovi și România: „Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben într-o linie. După ce orașul de aur este distrus, va ploua praf galben. Linia galbenă se întinde pe distanţe uriaşe, până în golf.

Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau în tancuri sunt morti si negri. După ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și deci nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare. Apoi, vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca o pulbere de culoare galbenă şi între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată, direct de la Marea Neagră la Marea Nordului, la fel de mare ca jumătate din Bavaria. În această zonă iarba nu creşte, iar oamenii sunt toţi morţi", sunt previziunile sumbre ale acestuia.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro