Căutare Live

Prezentatoare TV cerută în căsătorie, în direct

O prezentatoare TV din Texas a avut parte de surpriza vieţii chiar în timpul unei transmisiuni în direct. Pe prompter a apărut o ştire mai puţin obişnuită, iar în platou şi-a făcut apariţia iubitul ei, cu un buchet de flori şi un inel de logodnă.

O prezentatoare TV din Texas a avut parte de surpriza vieţii chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

Pe prompter a apărut o ştire mai puţin obişnuită, iar în platou şi-a făcut apariţia iubitul ei, cu un buchet de flori şi un inel de logodnă.

Vădit emoţionat, bărbatul şi-a păstrat calmul şi a îngenuncheat lângă iubita sa şi n-a trebuit să aştepte prea mult răspunsul.

Citeşte aici mai multe ştiri!

Cuvintele sunt prea mici! Bărbatul care a salvat 669 de copii evrei de la moarte s-a întâlnit cu protejații săi!... Cele mai înfricoşătoare 10 secunde: Amatorii de adrenalină, în cădere liberă de la 120 de metri...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri