Antena Căutare

Carmen Harra s-a întors din morți. Povestiri din momentul în care a trecut în neființă: „M-am ridicat din corpul meu și mi-am văzut în apă”

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare din lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte, pentru prima dată, despre ziua în care a trecut prin cea mai grea cumpănă din viața sa palpitantă 

Carmen Harra face dezvăluiri absolut uluitoare din lumea de dincolo. Celebra clarvăzătoare vorbeşte, pentru prima dată, despre ziua în care a trecut prin cea mai grea cumpănă din viața sa palpitantă.

Vede lucruri pe care oamenii obișnuiți nu le poate sesiza, iar în copilăria sa a trecut printr-un moment delicat pe care-l consideră drept episodul primei sale morți. În tinerețea sa, Harra a fost la un pas de deces în urma unui accident nefericit.

Povestirea clarvăzătoarei este de-a dreptul halucinantă: „În momentul în care am murit, m-am ridicat și m-am văzut înecată în Someș. M-am văzut moartă, m-am văzut cum dispar”,a a dezvăluit Carmen Harra.

Luna în care te-ai născut spune mult mai multe despre personalitatea ta decât te-ai fi așteptat!... Cum să îți activezi cel de-al șaselea simț: Pentru a folosi intuiția trebuie să ne folosim mintea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x