Antena Căutare

Prezicătoarea de la Colectiv lansează bomba începutului de an: „Ce se afla în sicriul Regelui Mihai”

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare, care a anticipat tragedia de la Colectiv, a scris ceva neobișnuit pe blogul său. Subiectul: Regele Mihai. Femeia adresează câteva întrebări în care insinuează că trupul monarhului nu ar fi fost în sicriu:

„În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cateva cuvinte cutremuratoare. Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, desi era cu ochii pe monitor,vad in spatele meu o alee pe care mergea grabit un PREOT mic de statura,imbracata in vesminte aurii,Preot care intra pe un culoar ingust si intunecat.Preotul avea un baston in mâna sa dreapta,si se grabea pe acel culoar ingust ,singur fiind,ca sa ajunga intr-un anume loc numai de el stiut. Aud glas care se intreaba asa:
"Înmormântarea Regelui Mihai?
Iar conversatia a continuat ,dar eu nu o sa mai dau detalii,din motive lesne de inteles.
Totusi am sa pun o intrebare:
De ce, la Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, nu a fost lasat macar un minuscul gemulet,prin care sa se vada macar trasaturile REGELUI MIHAI,sau ,daca era cineva acolo in sicriu?
De ce, nimeni din cei in drept,nu a cerut ca sa se vada cât de cât,Chipul Regelui Mihai acolo în sicriu?
Iar cu aceasta intrebare dragilor,cred ca am spus totul.
În timp dragilor, vom afla ADEVARUL despre aceasta înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMANIA cu atâtea pregatiri si cheltuieli uriase.
Atât am dorit ca sa spun dragilor, că aceasta inmormantare nu a fost ceea ce trebuia sa fie”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Ucenicul lui Arsenie Boca rupe tăcerea. A vorbit despre presupusa relație a părintelui cu măicuța Zamfira: „Nu mi-e ruși... Cum arată cele mai frumoase gemene din lume! Au doar șapte ani, dar tot internetul s-a îndrăgostit de ele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x