Prezicătoarea de la Colectiv lansează bomba începutului de an: „Ce se afla în sicriul Regelui Mihai”

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare, care a anticipat tragedia de la Colectiv, a scris ceva neobișnuit pe blogul său. Subiectul: Regele Mihai. Femeia adresează câteva întrebări în care insinuează că trupul monarhului nu ar fi fost în sicriu:

„În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cateva cuvinte cutremuratoare. Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, desi era cu ochii pe monitor,vad in spatele meu o alee pe care mergea grabit un PREOT mic de statura,imbracata in vesminte aurii,Preot care intra pe un culoar ingust si intunecat.Preotul avea un baston in mâna sa dreapta,si se grabea pe acel culoar ingust ,singur fiind,ca sa ajunga intr-un anume loc numai de el stiut. Aud glas care se intreaba asa:
"Înmormântarea Regelui Mihai?
Iar conversatia a continuat ,dar eu nu o sa mai dau detalii,din motive lesne de inteles.
Totusi am sa pun o intrebare:
De ce, la Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, nu a fost lasat macar un minuscul gemulet,prin care sa se vada macar trasaturile REGELUI MIHAI,sau ,daca era cineva acolo in sicriu?
De ce, nimeni din cei in drept,nu a cerut ca sa se vada cât de cât,Chipul Regelui Mihai acolo în sicriu?
Iar cu aceasta intrebare dragilor,cred ca am spus totul.
În timp dragilor, vom afla ADEVARUL despre aceasta înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMANIA cu atâtea pregatiri si cheltuieli uriase.
Atât am dorit ca sa spun dragilor, că aceasta inmormantare nu a fost ceea ce trebuia sa fie”
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri