Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. SÂNu-ți vină să crezi! Reclamație halucinantă la o secție de votare! Unei operatoare i-a venit să intre-n pământ de rușine!

O operatoare dintr-o secție de vot din Cluj-Napoca ar fi fost reclamată pentru că s-a prezentat cu… decolteul prea adânc. Și cu dantelă neagră, pe deasupra!

Alegeri Prezidențiale 2019. SÂNu-ți vină să crezi! Reclamație halucinantă la o secție de votare! Unei operatoare i-a venit să intre-n pământ de rușine!
Reclamație pentru un decolteu prea adânc. Ilustrație.

Reprezentanții BEJ Cluj au declarat pentru Mediafax că o femeie a sunat să reclame că o operatoare care aduna date într-o secție de votare din Cluj-Napoca este îmbrăcată indecent, având un decolteu „prea adânc, cu dantelă neagră”.

„Sesizarea care nu s-a confirmat”, au spus reprezentanții BEJ Cluj.

Potrivit acestora, o altă sesizare a fost din partea unei membre a unui partid dintr-o secție de votare de la sat, care a sunat spunând că majoritatea membrilor din secție a vrut să asculte muzică, iar pe ea o deranja acest lucru.

„Muzica a fost oprită în secția respectivă”, au adăugat reprezentanții BEJ Cluj.

La nivelul județului Cluj au fost deschise, duminică, 664 de secții de votare.

Patru prieteni s-au sinucis unul după altul în doar patru luni! Cazul misterios al tinerilor care și-au luat viața... Impresionant! Un câine de doar 18 luni a învățat să vorbească! Stella știe deja 29 de cuvinte și poate lega propoziții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x