Antena Căutare

Prietenie neobișnuită! Cum poate o rață să țină locul unui animal de companie: Imagini adorabile din povestea lor!

Kyle Brown are doar cinci ani, dar are deja grijă de un "copil". Vorbim despre o prietenie cu adevărat neobișnuită dintre o fetiță și o rățușcă, pe care a primit-o cadou de la părinții săi.

Prietenie neobișnuită! Cum poate o rață să țină locul unui animal de companie: Imagini adorabile din povestea lor! Galerie
| boredpanda.com

Kyle Brown are doar cinci ani, dar are deja grijă de un "copil". Vorbim despre o prietenie cu adevărat neobișnuită dintre o fetiță și o rățușcă, pe care a primit-o cadou de la părinții săi.

"Am adus acasă acest mic bulgăraș, într-o cutie. Curioasă, Kylie a mers să vadă ce este în interiorul cutiei, iar când rățușca a văzut-o, pur și simplu s-a liniștit", povestește mama fetiței.

Foto: boredpanda.com

Chimia dintre copilă și rățușca, ce între timp a devenit o rață în toată regula, s-a simțit din prima clipă, iar de atunci cele două sunt de nedespărțit. Vara, înoată împreună, iarna, rața e pe sanie cu Kylie și cu prietenii ei.

"Suntem cele mai bune prietene. Am crescut și am devenit foarte responsabilă alături de Snowflake. Eu sunt mama ei", spune fetița de doar cinci ani, într-un interviu realizat de un post de televiziune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A acoperit masa de călcat cu folie de aluminiu! Trebuie să încerci şi tu acest truc... Martie este luna IUBIRII. Cele trei zodii care vor fi favorizate în această perioadă. Eşti printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x